FITNESS IN VOERENDAAL! -
WOMEN ONLY

Maak nu kennis met Afslanken en Groepslessen bij The Body Factory

Ja, ik wil Gratis Kennismaken

Yoga

Power Yoga 10:15-11:15 (ma)

PowerYoga is een krachtige, actieve en dynamische vorm van yoga in combinatie met pilates oefeningen. Deze les bestaat uit een combinatie van lichamelijke oefeningen en ademtechnieken. Door de herhaling van de oefeningen, de vloeiende overgangen ertussen en de focus op je ademhaling ontstaat er een flow, van waaruit je nieuwe fysieke en mentale uitdagingen kunt aangaan. Hierdoor kun je jezelf steeds meer uitdagen en iedere les je grenzen verleggen. Van PowerYoga word je sterker en leniger, je krijgt er betere conditie van en het is goed voor je lichamelijke en geestelijke balans. Deze fijne ochtend les is een fijne combinatie met de Total Body Workout van 9.15. Na een stevige body workout erna afsluiten met een moment van balans stretching en meditatie.

Yin 18:30-19:30 Yang 19:30-20:30 (ma)

Een Yin Yang les richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Het is een les waarin je zowel fysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt. Waar het bij andere yogavormen vaak draait om het actief aanspannen van spieren, is het bij Yin yoga juist de bedoeling spieren zoveel mogelijk los te laten. De houdingen worden langer vastgehouden (denk aan 3 tot 5 minuten) dan tijdens een reguliere yogales. Het Yin gedeelte focust zich op zittende houdingen. Het Yang gedeelte is iets actiever, ook hier houden we de asana’s langer vast waarbij gelet wordt op zowel uitwijzing als ademhaling. Tijd en zwaartekracht bieden je de ruimte om op een ontspannen manier je eigen grenzen te ontdekken en verleggen.

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles Yoga

Vul daarom onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool The Body Factory in Voerendaal is dé plek voor afslanken en groepslessen voor Vrouwen. Bij The Body Factory ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles.

BioCircuit

BioCircuit

Een uniek trainingsconcept waarmee je gegarandeerd meer en sneller resultaat haalt dan met gewone toestellen.

Meer informatie
Powerfit

Powerfit

Het PowerFit afslankprogramma bestaat uit het uitvoeren van doelgerichte oefeningen in onze infraroodcabines.

Meer informatie
Groepslessen

Groepslessen

Wij bieden verschillende mogelijkheden om op een verantwoorde en resultaatgerichte manier te bewegen.

Meer informatie

Heerlijke plek om individueel of -mijn favoriet - samen met andere gezellige dames in een groepsles te sporten!

Rianne Mijnes Velmers
Rianne Mijnes Velmers

Sporten bij The Body Factory heeft voor mij niet alleen positieve resultaten opgeleverd, maar ook mooie vriendschappen.

Astrid Langeberg
Astrid Langeberg

In mijn drukke leven is er weinig tijd voor sport. Bij The Body Factory kan ik binnen 30-45 minuten klaar zijn met m'n workout

Milenka van Kempen
Milenka van Kempen