Lifestyle Coaching

Life coaching

Je wilt in shape zijn, je lekker voelen en  gezond door het leven gaan. Je wilt een goede balans vinden tussen deze drie pijlers maar dat blijkt in de praktijk soms wel heel lastig te zijn. In deze reis ga je leren om kleine veranderingen te maken in de manier van voelen, hoe je denkt en hoe je deze veranderingen kunt omzetten in resultaat. Je zult zien dat deze kleine veranderingen een groot verschil gaan maken in je leven. Je zult bewuster en zelfverzekerder in het leven staan.

Als life coach kunnen wij  je helpen en ondersteunen inzicht te krijgen in jouw drijfveren en specifieke behoeften . We gaan dit samen met jou ontdekken, zodat je op een fijne manier je doelen zult gaan bereiken.

Wat is life coaching precies?

Life coaching heeft te maken met alles wat een rol ( levensgebied) speelt in jouw leven. Het gaat over afstemming van deze rollen en het vinden van de beste balans voor jou. Het gaat ook over verandering en acceptatie hiervan. Verandering kan leiden tot verbetering, maar eenzijdig gericht zijn op verandering kan een gevoel van onvrede geven, wellicht herken je dat.  Het is dus belangrijk om niet voorbij te gaan aan al het moois en goede dat er nu al is en daarom is acceptatie een onmisbaar onderdeel.

Hoe ziet lifestyle coaching eruit voor jou?

Je stelt samen met jouw coach het ideale traject samen, zodat dit aansluit bij jouw wensen en ambities. Samen onderzoek je een dieperliggende vraag om vastgeroeste patronen en overtuigingen te doorbreken en dat heeft tijd nodig. De lifestyle coach geeft je nieuwe inzichten en geeft stimulerende opdrachten. Een verandering ga je bereiken door uit je comfortzone te stappen. Sta jij er 100% voor open, dan wordt je sterker, energieker en fitter dan ooit te voren. 

Zet nu de eerste stap naar een gezonder en fitter leven! 
 

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.Sportschool The Body Factory in Voerendaal is dé plek voor afslanken en groepslessen voor Vrouwen. Bij The Body Factory ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles.

BioCircuit

BioCircuit

Een uniek trainingsconcept waarmee je gegarandeerd meer en sneller resultaat haalt dan met gewone toestellen.

Meer informatie
Powerfit

Powerfit

Het PowerFit afslankprogramma bestaat uit het uitvoeren van doelgerichte oefeningen in onze infraroodcabines.

Meer informatie
Groepslessen

Groepslessen

Wij bieden verschillende mogelijkheden om op een verantwoorde en resultaatgerichte manier te bewegen.

Meer informatie

Heerlijke plek om individueel of -mijn favoriet - samen met andere gezellige dames in een groepsles te sporten!

Rianne Mijnes Velmers
Rianne Mijnes Velmers

Sporten bij The Body Factory heeft voor mij niet alleen positieve resultaten opgeleverd, maar ook mooie vriendschappen.

Astrid Langeberg
Astrid Langeberg

In mijn drukke leven is er weinig tijd voor sport. Bij The Body Factory kan ik binnen 30-45 minuten klaar zijn met m'n workout

Milenka van Kempen
Milenka van Kempen